Kismama tunika

Segítség a választáshoz
Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Kismama tunika

A tunikák a gardróbok közkedvelt darabjai. Igazi hibrid ruhadarabok, félúton a ruhák és a blúzok között. Mi a jó a tunikában? Leginkább az, hogy többféleképpen is hordhatod ezeket. A fenék alá érő hosszabb típusú tunikákat akár önmagukban is viselheted. De ha inkább blúzként hordanád, azt is megteheted. Egy leggings-el és egy nadrággal nagyon jól párosítható.

Vannak szűkebb, testhezálló és bővebb fazonok is, így az alkatodhoz megfelelő tunikát könnyen kiválaszthatod. A kismama tunikák nagyon jól illeszkednek a növekvő pocakhoz, ezért is jó választás, ha a 9 hónapod kényelmesen szeretnéd tölteni.

Csakúgy, mint a kismama pólóknál, a kismama tunikánál is gyakran a pocak felett van egy megkötő. Ez alapvetően esztétikai célokat szolgál.

Tökéletes választás egy tavaszi vagy őszi napra, de a rövid ujjú verziókat ruhaként akár egy melegebb nyári napon is bevállalhatod. Ezek a tunikák inkább az elegáns vonalhoz állnak közelebb, de egy sportos farmernadrág mellé is viselheted. Egy farmer és egy tunika kombináció tökéletes smart casual viselet. Ha egy szövetnadrághoz veszed fel, máris egy fokkal elegánsabb stílust képviselsz.