Konyhai eszköz, kisgép

Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Konyhai eszközök, kisgépek

 

A főzéssel eltöltött időt csökkentik a különböző konyhai kisgépek, melyek nemcsak a babapürék, hanem akár az egész család vacsorájának elkészítésénél segítséget jelentenek.

 

Többféle konyhai kisgépet találsz kínálatunkban:

  • A konyhai mixersegítségedre lehet abban, hogy könnyedén, csomómentesen össze tudd keverni a porállagú ételeket/italokat folyadékkal, sőt akár a tejet is fel tudod vele habosítani a reggeli kávédhoz. Két fej tartozik a mixerhez, melyeket játszi könnyedséggel tudsz cserélgetni attól függően, hogy éppen mire használnád a mixert.
  • A pároló és turmixgépsegítségével egyszerűen elkészítheted a baba ebédjét. Először párold meg a zöldséget, gyümölcsöt, húst vagy halat, aztán emeld meg és fordítsd meg a gépet, majd turmixold össze az ételt. Ebben a konyhai gépben az a klassz, hogy a megpárolt ételt nem kell áttölteni a turmixba.
  • Kínálatunkban megtalálod az ún. 5 az 1-ben készüléket is, ami bébiételt melegít, sterilizál, párol, turmixol és felolvaszt. LCD kijelzőjének köszönhetően egyszerűen kiválasztható a kívánt funkció. Hang- és fényjelzéssel, automatikus kikapcsolás funkcióval van felszerelve, memóriájában tárolja az utolsó főzés időtartamát.
  • A tápszerkészítő kisgép 2 perc alatt megfelelő hőmérsékletűre melegíti a vizet, és az előzetes beállításoknak megfelelően ki is adagolja.

 

A konyhai kisgépeket elemmel vagy hálózatról tudod működtetni.