Lansinoh

A  termékcsaládot több, mint 35 évvel ezelőtt egy szoptató édesanya indította útjára. 1984-ben megalapította cégét, azért hogy a piacon rendelkezésre álló kozmetikai termékek mellett, biztonságos és hatékony választást kínáljon a szoptató édesanyáknak a fájdalmas mellbimbó kezelésére, ami a fő akadálya lehet a sikeres szoptatásnak. Amennyiben a szoptatás mellett döntesz, minden lehetséges támogatást és bátorítást meg kell kapnod ahhoz, hogy annak minden előnyét kiélvezhesd Te és babád is. Mi mindig komolyan vesszük az édesanyákat és igényeiket. Kiváló minőségű termékeket kínálunk, amiben bízhatnak. A legjobb táplálási forma a szoptatás, ami speciális kötődést is biztosít a baba és a mama között.


Babaápolás:
Természetes és organikus baba kozmetikumok
Az Anyatermészet segítségével szeretettel készítettük ezeket a kozmetikumokat Neked és kisbabádnak.

Mellápolás,szoptatás:
A szoptatás talán legörömtelibb, legtöbb boldogságot adó teendő a csecsemő körül. Az anyatejjel kapja a legjobb táplálékot a kicsi, amit csak a természet nyújthat. Természetesen nincs jobb, mint a természetes. A szoptatásnak csak előnyei vannak! Ezért is nagyon fontos, hogy minél több gyermek kapja meg a számára legnagyszerűbb táplálékot, az anyatejet, amely folyamatos „védőoltás” és megalapozója az egészséges testi és lelki fejlődésnek.

Fejés-tárolás:
A szoptatás csodás, semmihez nem hasonlítható érzés akkor is, ha az első napokban, hetekben még össze kell szoknotok kisbabáddal. A fejés soha nem lesz a szoptatáshoz hasonló boldogsággal teli tevékenység. Gondolj arra, ha fejned kell, hogy tejeddel a legtökéletesebb táplálékot biztosítod babádnak. Az anyatej biztonságos és szivárgásmentes tárolásához, szállításához, fagyasztásához.
A Lansinoh mellszívókhoz csatlakoztathatod így közvetlenül az anyatejtároló zacskóba fejhetsz!

Etetés:
A Lansinoh cumisüveget kifejezetten szoptatott babáknak tervezték.
Könnyű váltást biztosít a szoptatásról a cumisüvegre és vissza.
A kizárólagos szoptatás ajánlott a babák életének első 6 hónapjában!
Mielőtt cumisüvegből etetnétek, a picit lehetőleg várjátok meg, hogy begyakorolja a szopási technikát.