Moltex

Szuper hír! Megérkeztek a Moltex Pure and Nature ÖKO Pelenkák!

A Moltex Pure and Nature márka egy rendkívül hosszú ideje fennálló „örökség”, amely éppen az idei évben ünnepli 30. születésnapját. Óriási hír, hogy a Moltex márka alkotta meg a világ első ÖKO pelenkáját, így biztosra vehetitek, hogy igazán nagy szakértelem húzódik a termékek mögött.

Felhasználván a legmodernebb gyártási és ellátási technológiákat a Moltex Pure and Nature ÖKO pelenkák kizárólag 100%-ban tiszta és zöld energiával gyártódnak, mely tényezők biztosítják a termékek egyedi magas teljesítményét és biztonságát.

Hangsúlyozzuk annak fontosságát, hogy nyersanyagaink etikailag, társadalmilag elfogadható és felelős forrásokból származzanak. Kockázat alapú társadalmi felülvizsgálatot alkalmazunk a társadalmi megfelelés biztosítására az ellátási láncban.

10 jó ok, hogy a Moltex márka mellett dönts:

  1. Termékeinket 100%-ban megújuló energiaforrások bevonásával gyártjuk.
  2. A belső közvetlenül a baba bőrével érintkező rétegben, 100%-ban természetes, növényi eredetű összetevőket használunk.
  3. Ezen természetes anyagok, így mind kukorica és cukornád felelős gazdálkodásokból származnak.
  4. Pelenkáink teljes mértékben mentesek a klórtól, latextől és egyéb illatanyagtól.
  5. A pelenkák hátoldala organikus pamut felhasználásával lett kialakítva.
  6. Az innovatív, 3 csatornás nedvszívó rendszerünknek köszönhetően, azonnali szárazságot biztosítunk a kis csöppségeknek.
  7. A vékony anyaghasználat következtében, pelenkáink mindvégig kényelmesek maradnak és nem ereszkednek meg a kis popsijukon.
  8. 5 csillagos bélyeget kaptunk a Dermatest intézménytől, amely egy erős visszacsatolása annak a ténynek, hogy termékeink biztonságosak és nem okoznak irritációt, illetve egyéb allergiás reakciókat.
  9. Az EU Ecolabel-t elnyerő termékeknek olyan környezetvédelmi elvárásoknak kell megfelelniük, melyek a termék életciklusának minden szakaszát felölelik.
  10. Itt a lehetőség, hogy együtt igyekezzünk csökkenteni az ökológiai lábnyomunkat, tegyük ezt úgy, hogy közben nem kell lemondanunk semmiről.

Fontos, hogy megfelelő méretű pelenkát válasszunk kisbabánk számára. A legjobb minőségű pelenka sem tölti be funkcióját, ha nem a megfelelő méretet választjuk. Ha a pelenka nem illeszkedik jól a baba testéhez, laza, a tépőzárak nagyon közel vannak egymáshoz, akkor a méret nagy, kisebb méretre van szükség. Ha a pelenka túl szoros, a hasi részen túlzottan meggyűrődik, a tépőzárak oldalt helyezkednek el, akkor a méret kicsi, nagyobb méretre van szükség.