Philips légtisztítók, párásítók és kézi gőzölők

Segítség a választáshoz

PHILIPS LÉGTISZTÍTÓK ÉS PÁRÁSÍTÓK

Egy felnőtt légzésszáma 12-16/perc, míg egy csecsemőé 35/perc. Ráadásul a csecsemők és kisgyermekek tüdeje még fejlődik. Mindezek miatt a légszennyező anyagok belélegzésének hatása az ő esetükben hatványozottabban és tartósan károsíthatja a légutakat és a tüdőt, azonban ezek kiszűrésére a megfelelő légtisztító berendezések tökéletesen alkalmasak. Hiszünk a természetesen tiszta levegőben, ezért Philips légtisztító készülékeink az aktív szűrőtechnológia segítségével kiszűrik az apróméretű részecskék 99,97%-át, úgy mint allergének, káros részecskék, szagok, illékony szerves vegyületek és baktériumok. A tisztább, egészségesebb beltéri levegő érdekében, erős hatású vegyszerek vagy ózon használata nélkül, készülékeink akár nagy méretű helyiségekben is alkalmazhatók.

Testünk körülbelül 60% vizet tartalmaz. Ezért nem csoda, ha otthonunkban télen a fűtésrendszer, nyáron pedig a légkondicionáló berendezés által kiszárított levegő irritál bennünket. Mivel az alacsony páratartalmú levegő kevesebb nedvességet tartalmaz, sok embernek nehéz belélegeznie azt, gyakran szenvednek a száraz és viszkető szemektől, orrtól vagy toroktól. A belélegzett száraz levegő megnehezíti az alvást és növeli az allergiás, asztmatikus, illetve más légzőszervi betegségek kialakulásának mértékét. Az alacsony páratartalmú levegőben jobban elszaporodnak a baktériumok és vírusok, kiszárad a hajunk és a bőrünk. A Philips párásítók hatékonyan veszik fel a harcot a száraz levegővel szemben, egyenletesen oszlatják szét a párásított levegőt a helyiségben. A levegőt 40%-60% nedvességtartalomig párásítva minimálisra csökkenthető a száraz levegő által okozott egészségügyi problémák mértéke. Ez az optimális páratartalom-tartomány megakadályozza a baktériumok és penészgombák elszaporodását, így a beltéri levegő belélegzése sokkal kellemesebb.

A PHILIPS KÉZI ÉS ÁLLÓ GŐZÖLŐK

Gőzölőink minden vasalható anyaggal és ruhadarabbal biztonságosan használhatóak. A gőzölőtalpat biztonságosan, a megégetés kockázata nélkül rányomhatja bármely ruhadarabra – nagyszerű megoldás az olyan kényes anyagokhoz, mint a selyem.Az elektromos szivattyú automatikusan folyamatos gőzkibocsátást biztosít az egyszerű és gyors gyűrődéseltávolításhoz. A függőleges gőzölést használhatja a gyűrődések gyors eltüntetésére vagy a felakasztott ruhák vasalódeszka nélküli frissítésére. A vízszintes gőzölés tökéletes eredményt biztosít az olyan nehezen vasalható területeken is, mint például a mandzsetták és gallérok. Bármelyik pozíciót is választja, az erőteljes, folyamatos gőzkibocsátás nagyszerű eredményt biztosít, továbbá eltávolítja a baktériumok 99,99%-át.