Kismama pihenőpárna és ülőpárna

Segítség a választáshoz
Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Pihenőpárnák, ülőpárnák

 

Normál szülés esetén gyakran van szükség gátmetszésre. Ez egy olyan érzékeny területet érint, ami miatt a szülés utáni napokban vagy hetekben körülményes vagy fájdalmas lehet az ülő pozíció.

Ugyanez a probléma aranyér esetén is – ennek a kialakulása nagyon gyakori ebben az időszakban.

Ekkor jelent nagy segítséget ez a különleges kialakítású ülőpárna, amely apró polisztirolgolyókból álló töltete miatt nagyon jó formafelvevő képességgel rendelkezik, így biztosítva a kényelmes ülő pozíciót.

Mivel már a kórházban szükséged lehet rá, érdemes a várandósság vége felé megvásárolni, főként akkor, ha normál szülésre készülsz. Ezzel egy időben érdemes gátregeneráló olajat is beszerezni, ami segít felgyorsítani a gát gyógyulásának folyamatát.

A kismama pihenőpárna a várandósság idején segíti mind az éjszakai alvást, mind a nappali pihenést, aminek minősége nemcsak az anya, hanem a növekvő magzat érdekében is kiemelten fontos. Különleges kialakításának köszönhetően a test azon pontjain nyújt alátámasztást, ahol arra a legnagyobb szükség van ebben az időszakban, hogy a növekvő pocak mellett a pihenés során a várandós édesanya a lehető legtöbb energiát gyűjthesse áldott állapotához. A kismama pihenőpárna tehermentesíti a vállat, a gerincet, a bokát, a térdet, és segítségével megelőzhető, enyhíthető az ebben az időszakban legtöbb problémát okozó derékfájdalom. Több modell a várandósság után is használható akár szoptatáshoz, akár pihenéshez.