Popin

Aa világ egyik legnagyobb mosható pelenkákat gyártó cégeként már több mint egy évtized óta ötvözi az anyai tapasztalatokat a zero waste törekvésekkel és a környezetbarát babaápolás vadonatúj lehetőségeivel. Ennek az eredményeképpen születtek meg a méltán népszerű Pop-In pelenkák. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a modern textilpelenkák térhódítása a Pop-In gyártósorain indult el, mára pedig alig van olyan mosható pelenkát használó család, akiknek a készletében nincsen legalább egy Pop-In pelenka. Hogy miért?

- Termékeiket a legnagyobb körültekintéssel, a vásárlói visszajelzések figyelembe vétele mellett anyák bevonásával alakították a lehető legkényelmesebbre.

- A teljes gyártási folyamatot a legmagasabb etikai standardok figyelembe vétele mellett viszik véghez. A Pop-In számára ugyanolyan fontos a dolgozók biztonsága és elégedettsége, mint a vásárlóké.

- A cég időről időre részt vesz jótékonysági akciókban, amelyek által a vásárlóik döntésükkel nemcsak a pelenka hulladéktól védik meg a Földet, de különböző szervezetek munkáját is támogathatják. A Pop-In a legnagyobb környezetvédelmi célok és ügyek mellett köteleződik el ezekben a kampányokban. Emellett rendszeresen adományoznak pelenkákat nehéz sorsú gyermekek számára is, de koraszülötteket segítő szervezetekkel is folyamatos együttműködésben vannak. A cég filozófiájának szerves része osztozni a sikeren, és segíteni azt, aki rászorul.

- 2020-tól a vadonatúj gyártási lehetőségeknek köszönhetően a pelenkák anyagát is újrahasznosított anyagok adják, így azok nemcsak csökkentik a nehezen lebomló hulladékok mennyiségét, de a már meglévő műanyag hulladékoknak is új formát adnak, növelve ezzel azok életciklusának hosszát.

A Pop-In a felelősségvállalás mellett köteleződött el, ezt a filozófiát igyekeznek terjeszteni a világban. Termékeik megvásárlásával te is teszel egy lépést a bolygó védelme érdekében, és azért, hogy olyan társadalommá alakulhassunk, amiben mindenkinek jobb létezni.