Richter

ÚJ RICHTER CIPŐK, CSIZMÁK ÉS SZANDÁLOK - 2021 ŐSZ-TÉL

A BIZTONSÁGOS LÉPTEKHEZ

Igaz, hogy a kicsik még hamar kinövik, de egy jó gyerekcipő hatása egy életre megmarad! Az osztrák Richter cég sok évtizede készíti cipőit kifejezetten az örökmozgó gyerekek igényeire szabva. A Richter cipők hajlékony talpuknak és bőr felső részüknek köszönhetően kiváló minőségűek és strapabírók. Nézd meg az új őszi kollekciót és válassz kínálatunkból a mindennapi utcai viselethez, őszi sétákhoz, pocsolyában vagy hóban ugráláshoz is megfelelő, édes darabokat.

 
CIPŐK

A gyerekek lába az első 5-6 évben még sokkal puhább, rugalmasabb, a szalagok pedig sokkal lazábbak a felnőttekénél. A Richter gondosan tervezett cipői természetes rugalmasságot biztosítanak járás közben, száruk pedig megfelelően tartja a kicsik bokáját!

 

 

 
A Texes cipők vízállóságuknak köszönhetően a legtökéletesebb választás az őszi, átmeneti időre, amikor még nem a mínuszokkal kell harcba szállni, hanem az esővel és a nedvességgel.
 

 
CSIZMÁK ÉS HÓTAPOSÓK

Ezek a bélelt, vízálló, extrém lélegzőképességű csizmák magas komfortérzetet biztosítanak kis viselőjüknek, akik így melegen és szárazon tartott lábacskákkal fedezhetik fel a tél izgalmait. Már most, a szezon előtt találhatsz nálunk csizmákat, ám a télhez közeledve kínálatunkat folyamatosan bővítjük. 
SZANDÁLOK

A bölcsis, ovis mindennapokra kiemelkedően fontos a kényelmes szandál minden évszakban!

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb kollekciókról és trendekről, iratkozz fel hírlevelünkre! 

Az oldalon szereplő image képek illusztrációk. Az aktuálisan megvásárolható termékeket a lenti terméklistában találod. Webáruházunk és áruházaink készlete eltérő lehet, kínálatunk folyamatosan változik.