Richter

ÚJ RICHTER CIPŐK, CSIZMÁK ÉS SZANDÁLOK - 2020 ŐSZI-TÉLI AJÁNLATUNK

 

Lába, lába, pici lába,
AZZAL MEGY A NAGYVILÁGBA

Még csak most született, és máris totyog, jár, szalad? Kényelmes és biztonságos lépéseiért minőségi cipő választásával tehetsz a legtöbbet. Nálunk már kapható a Richter új, őszi-téli gyerekcipő kollekciója, amelyből mindennapi utcai viselethez, őszi sétákhoz, pocsolyában vagy hóban ugráláshoz is találsz megfelelő, vagány darabokat.

 
CIPŐK

A gyerekek lába az első 5-6 évben még sokkal puhább, rugalmasabb, a szalagok pedig sokkal lazábbak a felnőttekénél. A Richter gondosan tervezett cipői természetes rugalmasságot biztosítanak járás közben, száruk pedig megfelelően tartja a kicsik bokáját!

 

 

A Texes cipők vízállóságuknak köszönhetően a legtökéletesebb választás az őszi, átmeneti időre, amikor még nem a mínuszokkal kell harcba szállni, hanem az esővel és a nedvességgel.

 
CSIZMÁK ÉS HÓTAPOSÓK

Ezek a bélelt, vízálló, extrém lélegzőképességű csizmák magas komfortérzetet biztosítanak kis viselőjüknek, akik így melegen és szárazon tartott lábacskákkal fedezhetik fel a tél izgalmait. Már most, a szezon előtt találhatsz nálunk csizmákat, ám a télhez közeledve kínálatunkat folyamatosan bővítjük.

 
SZANDÁLOK

A bölcsis, ovis mindennapokra kiemelkedően fontos a kényelmes szandál minden évszakban!

Az oldalon szereplő image képek illusztrációk. Az aktuálisan megvásárolható termékeket a lenti terméklistában találod. 
Webáruházunk és áruházaink készlete eltérő lehet, kínálatunk folyamatosan változik.