Sport babakocsik (87 db)

Segítség a vásárláshoz: Sport babakocsi

Ahogy nő a gyermek, az újszülött, multifunkciós babakocsi mellé jól jöhet egy mozgékonyabb sport babakocsi, amivel könnyen manőverezhetsz és kisebb helyet foglal.

Sport babakocsi ülni tudó babának

Vannak a sport babakocsik között olyanok, melyek háttámlája fix, érdemes mégis azt a típust választani, amelyik az alváshoz megfelelő mértékben megdönthető, amikor elszenderedik a gyermek. (Vannak majdnem vízszintesig dönthető típusok, erről lentebb olvashatsz.) A lapra csukható sport babakocsik mellett helytakarékossága miatt előkelő helyet vívott ki magának az esernyő alakúra összecsukható forma. A sport babakocsik többnyire 3 éves korig, vagy 15 kg-ig használhatóak (némelyik típus ennél nagyobb súlyhatárig).

 

Sport babakocsi újszülött babának?

Újszülött babádnak a multifunkciós babakocsik jelentik az ideális megoldást (erről itt olvashatsz), de előfordulhat olyan helyzet, amikor mégis a sport babakocsik közül választasz. Ebben a kategóriában is vannak olyan modellek, amelyek megfelelőek lehetnek az újszülött babának is, ezek azok, amelyeknek a háttámlája majdnem vízszintesig dönthető. Persze ezeket később is használhatod, amikor a pici már önállóan biztonságosan ül. Kezdetben érdemes kiegészíteni őket a textilmózessel, amely a mózeskosár puhán párnázott, textil oldalfalú, hordozófülekkel ellátott verziója. A babakocsiba téve meleget és védelmet biztosít a babának. A majdnem vízszintesre dönthető babakocsiban nagyon jó szolgálatot tesz, mert vízszintesbe hozhatja a fekvőfelületet, és így a babát akár hason is lehet altatni.

 

Fontos szempontok:

 1. Kerekek és terepviszonyok

 

Babakocsi vásárlás előtt mindenképpen érdemes végiggondolni, hogy milyen terepen fogod használni.

 • Városi közlekedés, beton vagy aszfaltút: Ha jó minőségű beton- vagy aszfaltúton tolod a babakocsit, akkor inkább kisebb, bolygósítható kerékkel rendelkező típust válassz, mert az ilyen kerék bolygósított állapotban egy függőleges tengely körül 360°-ban tud forogni, így a kocsi fordulékonyabb, például kanyarodásnál nem szükséges megemelni. A legtöbb bolygósítható kerék fixálható, egyenetlen úton így érdemes használni. Rögzített kerékkel is tudsz fordulni, de ha éles szögben vagy szűk helyen kell manőverezni, érdemes a kerekeket ismét bolygósítani, melyet egy kar felengedésével tudsz könnyedén megtenni.
 • Rosszabb, egyenetlen talaj, kavicsos vagy földút: Ha ilyen terepen jársz gyakrabban, akkor a kicsi kényelme érdekében célszerű nagy kerékkel rendelkező típust választani, hiszen a nagyobb kerekek jobban tompítják a talaj egyenetlenségeit. Ilyen esetben lehetnek fontosak az alábbi keréktulajdonságok:

 

Rugózás, a rázkódás csillapítása:

 • A legtöbb babakocsi kereke puhább, habosított műanyagból készült, amely csillapítja az egyenetlen terepből adódó rázkódást, de vannak olyan típusok is, amelynek a kerekei felfújhatóak, pumpálhatóak, pluszrugózást biztosítanak. Ezek a tömlős kerekek biztonsági szeleppel vannak ellátva, amely garantálja a hosszú és problémamentes használatot.
 • Van olyan babakocsi, melynek kerekei felfújhatóak, pumpálhatóak, és mivel nem kemények, csillapítják az egyenetlen terepből adódó rázkódást. A kerekek biztonsági szeleppel vannak ellátva, melyeket 3-4 hetente érdemes ellenőrizni, és amennyiben szükséges, fel kell őket pumpálni. Bizonyos típusoknál a pumpa a babakocsi tartozéka.
 • Bizonyos modellek állítható rugózással rendelkeznek. A baba súlyához és a terepviszonyokhoz lehet igazítani a rugózás mértékét.

 

A kerekek karbantartást igényelnek!

Megéri a fáradtságot, hogy rendszeresen megtisztítsd őket a rájuk rakódott kosztól és portól, így megnövelheted a kocsi élettartamát. Nemcsak tisztítani, de ápolni is tanácsos a kerekeket. Tisztítás után, olajozóspray használatával a kerekek könnyebb forgását (fordulását), hangtalan gördülését tudod biztosítani.

 

 1. A babakocsi súlya

A babakocsi súlyának nagy jelentősége lehet a mindennapokban, akár kisbabával, akár kisgyermekkel közlekedsz. Az is elég, ha naponta csak néhány lépcsőfokot kell le- vagy felvinned… Célszerű előnyben részesíteni a könnyebb típusokat, ha gyakran kell emeletre vinni, vagy sokat használjátok a tömegközlekedési eszközöket. Gondolj arra is, hogy ha utaztok, be kell emelni az autó csomagtartójába. Jó tudni, hogy az alumíniumvázas kocsik általában könnyebbek, az acélvázasak nehezebbek.

 

 1. Nyitott és csukott méret
 • Kinyitott állapotban is lényeges lehet a babakocsi mérete, főleg, ha lakásban tárolod, és nem akarod mindig összecsukni. Ha gyakran használtok liftet, érdemes végiggondolni, be tudsz-e szállni majd vele. Jó, ha számításba veszed azokat a helyzeteket, amikor számít a babakocsi nyitott mérete!
 • Nagyon lényeges, hogy a babakocsi összecsukva az autó csomagtartójába beférjen, ha utaztok és vinni kell. Fontos, hogy ne csak a szemmértékedet használd, üzleteinkben bele is tudod próbálni a kiszemelt babakocsit az autódba. Létezik kézipoggyász méretűre összecsukható sport babakocsi is, így a repülőgép utasterébe is felvihető. Ne csak azt nézd meg, hogy mekkorára, hanem azt is, hogy mennyire egyszerűen lehet összecsukni a kiválasztott darabot.

 

 1. A biztonság alapvető
 • Alapvető biztonsági tartozék a nálunk vásárolható összes babakocsiban az ötpontos biztonsági öv, amely a gyermek vállai fölött is át van vezetve, így nagyobb biztonságot nyújt.
 • Szintén alapkövetelmény, hogy a babakocsinak fékezhető kerekei legyenek. Befékezéskor mindig győződj meg róla, hogy valóban stabilan áll-e, de lejtőn soha ne engedd el, még befékezett állapotban se!

 

 1. Ülőrész, háttámla és huzat
 • A kicsi kényelme szempontjából nagy jelentősége van az ülőrész és a háttámla, a hordozó és a mózeskosár párnázottságának. Van olyan típus, amelyiknél a még nagyobb kényelem érdekében a derék-, a hát- és az ülőrész eltérő párnázottsággal rendelkezik.
 • A huzat minősége is lényeges: a hálós, rácsos szerkezetű huzat jól átszellőzik, de bizonyos babakocsitípusokon speciális anyagból készült huzat van, amely higiénikus, felszívja a nedvességet. Vannak olyan típusok, melyek huzata speciális: antiallergén, antisztatikus és penészedésgátló anyagból készült, amely elnyeli a nedvességet.
 • A babakocsit mindennap használod, és általában a gyermek sem kíméli, ezért kiemelten fontos a huzat tisztítása. Van olyan huzat, amelyik helyileg tisztítható, a legtöbb azonban leszedhető és mosható. Figyelj arra, hogy tisztítás után enyhén nedves állapotban szereld fel, mert akkor nyeri vissza legkönnyebben az eredeti formáját.

 

 1. Extrák, tartozékok és kiegészítők

Sok babakocsi több extrával is büszkélkedhet, más modellek mellé külön meg lehet vásárolni egyes kiegészítőket (típustól függően). A teljesség igénye nélkül ezek a következők lehetnek: lábzsák, bundazsák, esővédő, szúnyogháló, bevásárlóháló, pohár- és cumisüvegtartók, huzat, betét, hordtáska, hordozópánt, napernyő stb. Vásárlás előtt ellenőrizd, hogy használhatók-e az adott babakocsihoz!

 • Nyári huzat: Könnyen levehető és mosható, univerzális, nem izzad bele a gyermek, mert egyedi felépítésének köszönhetően szabadon áramlik a levegő a kicsi teste alatt, elszállítva a test által kibocsátott hőt és nedvességet.
 • Babakocsibetét: Könnyen levehető és mosható, nagyobb kényelmet biztosít, segítségével megváltoztathatod a babakocsi színét, stílusát.
 • Bevásárlókosár, tárolók: Ezekben jut hely azoknak a holmiknak, melyeket a sétára magaddal viszel, vagy éppen a bevásárló körúton beszerzel.
 • Állítható ülőrész: Van olyan típus, amelynél az ülőrész magassága állítható, így nem kell olyan mélyre hajolnod a babához, ezen kívül asztalhoz is lehet tolni, etetőszékként is lehet használni (praktikus, ha például betértek egy étterembe, kávézóba).
 • A tolókar fogantyúja több magassági fokozatban, illetve dőlésszögben állítható: Így még a hosszú séta során sem fárad el a karod, és akkor is jól jön ez a funkció, ha lejtőn vagy emelkedőn közlekedtek. Arról nem is beszélve, hogy így mindenki a magasságának megfelelően állíthatja be a tolókart.

 1. A babakocsi színe

A legtöbb modellünk többféle színben kapható. Vannak lányos, fiús és semleges színű babakocsik is. Érdemes az utóbbiak közül választani, ha nem biztos a kicsi neme, vagy ha már előre gondoltok a kistestvérre. Bizonyos márkák kínálatában vannak olyan limitált színek, melyeket neves divattervezők álmodtak meg.

Egy vagy akár két-három gyerkőc is használni fogja majd a családban? Ha várhatóan a kistestvér megörökli majd a babakocsit, akkor érdemes multifunkciós, semleges színű, strapabíró, jó minőségű darabot választani.

Segítség a választáshoz
Sorrend
Szűrők
Sorrend

Hauck Shopper Neo II Caviar/Tango sport babakocsi

Még 2 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -9 447 Ft
31 490 Ft 22 043 Ft

gb Pockit Air All Terrain Gold Rose Red sport babakocsi

Még 2 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -10 998 Ft
54 990 Ft 43 992 Ft

Touragoo Trip 4 Grey sport babakocsi

Még 1 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -3 399 Ft
33 990 Ft 30 591 Ft

Hauck Sport Moonlight/Capri sport babakocsi

Még 1 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -3 798 Ft
18 990 Ft 15 192 Ft

Touragoo Trip 3 Navy sport babakocsi

Még 1 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -3 299 Ft
32 990 Ft 29 691 Ft

Hauck Citi Neo II Caviar/Stone sport babakocsi

Még 1 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -8 997 Ft
29 990 Ft 20 993 Ft

gb Pockit Gold Silver Fox Grey sport babakocsi

Még 1 színben
Megtakarítás: -10 000 Ft
59 990 Ft 49 990 Ft

Fisher-Price Vancouver Gumball black sport babakocsi

Még 1 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -7 198 Ft
35 990 Ft 28 792 Ft

Hauck Sprint S Melange Jeans/Caviar sport babakocsi

Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -5 598 Ft
27 990 Ft 22 392 Ft

Hauck Swift Plus Denim sport babakocsi

Még 2 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -3 959 Ft
39 590 Ft 35 631 Ft

Fisher-Price Palma Plus Gumball black sport babakocsi

Még 1 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -5 998 Ft
29 990 Ft 23 992 Ft

Fisher-Price Rio Plus Gumball grey sport babakocsi

Még 1 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -11 398 Ft
56 990 Ft 45 592 Ft

Peg Perego Pliko Mini Mon Amour sport babakocsi

Még 4 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -10 498 Ft
69 990 Ft 59 492 Ft

Safety 1st Teeny Black Chic sport babakocsi

Még 2 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -6 934 Ft
46 230 Ft 39 296 Ft

Fisher-Price Orlando Gumball black sport babakocsi

Még 1 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -7 198 Ft
35 990 Ft 28 792 Ft

Safety 1st Pep's Buggy + Canopy Blue Moon sport babakocsi

Még 5 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -1 573 Ft
10 490 Ft 8 917 Ft

Hauck Disney Sport Mickey Geo Blue sport babakocsi

Még 1 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -4 798 Ft
23 990 Ft 19 192 Ft

Safety 1st Pep's Ribbon Red Chic sport babakocsi

Még 2 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -1 498 Ft
9 990 Ft 8 492 Ft

Safety 1st Flap Black Chic sport babakocsi

Még 2 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -1 843 Ft
12 290 Ft 10 447 Ft

Hauck Disney Sun Plus Mickey Geo Blue sport babakocsi

Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -4 197 Ft
13 990 Ft 9 793 Ft

Touragoo Track Brown/Beige silver frame sport babakocsi

Még 1 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -3 599 Ft
35 990 Ft 32 391 Ft

Safety 1st Crazy Peps Lion sport babakocsi

Még 3 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -1 873 Ft
12 490 Ft 10 617 Ft

Safety 1st Rainbow Blue Moon sport babakocsi

Még 3 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -4 798 Ft
23 990 Ft 19 192 Ft

Maclaren Mark II Silver sport babakocsi

Még 1 színben
Megtakarítás: -5 699 Ft
56 990 Ft 51 291 Ft

Fisher-Price Venice Gumball grey sport babakocsi

Még 1 színben
Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -11 998 Ft
59 990 Ft 47 992 Ft

Brevi Ginger Navy sport babakocsi

Babakocsi hét 09.26-ig!
Megtakarítás: -9 597 Ft
31 990 Ft 22 393 Ft
Áruházainkban bővebb kínálatot is elérhetsz. Kérd eladóink segítségét!

Segítség a vásárláshoz: Sport babakocsi

Ahogy nő a gyermek, az újszülött, multifunkciós babakocsi mellé jól jöhet egy mozgékonyabb sport babakocsi, amivel könnyen manőverezhetsz és kisebb helyet foglal.

Sport babakocsi ülni tudó babának

Vannak a sport babakocsik között olyanok, melyek háttámlája fix, érdemes mégis azt a típust választani, amelyik az alváshoz megfelelő mértékben megdönthető, amikor elszenderedik a gyermek. (Vannak majdnem vízszintesig dönthető típusok, erről lentebb olvashatsz.) A lapra csukható sport babakocsik mellett helytakarékossága miatt előkelő helyet vívott ki magának az esernyő alakúra összecsukható forma. A sport babakocsik többnyire 3 éves korig, vagy 15 kg-ig használhatóak (némelyik típus ennél nagyobb súlyhatárig).

 

Sport babakocsi újszülött babának?

Újszülött babádnak a multifunkciós babakocsik jelentik az ideális megoldást (erről itt olvashatsz), de előfordulhat olyan helyzet, amikor mégis a sport babakocsik közül választasz. Ebben a kategóriában is vannak olyan modellek, amelyek megfelelőek lehetnek az újszülött babának is, ezek azok, amelyeknek a háttámlája majdnem vízszintesig dönthető. Persze ezeket később is használhatod, amikor a pici már önállóan biztonságosan ül. Kezdetben érdemes kiegészíteni őket a textilmózessel, amely a mózeskosár puhán párnázott, textil oldalfalú, hordozófülekkel ellátott verziója. A babakocsiba téve meleget és védelmet biztosít a babának. A majdnem vízszintesre dönthető babakocsiban nagyon jó szolgálatot tesz, mert vízszintesbe hozhatja a fekvőfelületet, és így a babát akár hason is lehet altatni.

 

Fontos szempontok:

 1. Kerekek és terepviszonyok

 

Babakocsi vásárlás előtt mindenképpen érdemes végiggondolni, hogy milyen terepen fogod használni.

 • Városi közlekedés, beton vagy aszfaltút: Ha jó minőségű beton- vagy aszfaltúton tolod a babakocsit, akkor inkább kisebb, bolygósítható kerékkel rendelkező típust válassz, mert az ilyen kerék bolygósított állapotban egy függőleges tengely körül 360°-ban tud forogni, így a kocsi fordulékonyabb, például kanyarodásnál nem szükséges megemelni. A legtöbb bolygósítható kerék fixálható, egyenetlen úton így érdemes használni. Rögzített kerékkel is tudsz fordulni, de ha éles szögben vagy szűk helyen kell manőverezni, érdemes a kerekeket ismét bolygósítani, melyet egy kar felengedésével tudsz könnyedén megtenni.
 • Rosszabb, egyenetlen talaj, kavicsos vagy földút: Ha ilyen terepen jársz gyakrabban, akkor a kicsi kényelme érdekében célszerű nagy kerékkel rendelkező típust választani, hiszen a nagyobb kerekek jobban tompítják a talaj egyenetlenségeit. Ilyen esetben lehetnek fontosak az alábbi keréktulajdonságok:

 

Rugózás, a rázkódás csillapítása:

 • A legtöbb babakocsi kereke puhább, habosított műanyagból készült, amely csillapítja az egyenetlen terepből adódó rázkódást, de vannak olyan típusok is, amelynek a kerekei felfújhatóak, pumpálhatóak, pluszrugózást biztosítanak. Ezek a tömlős kerekek biztonsági szeleppel vannak ellátva, amely garantálja a hosszú és problémamentes használatot.
 • Van olyan babakocsi, melynek kerekei felfújhatóak, pumpálhatóak, és mivel nem kemények, csillapítják az egyenetlen terepből adódó rázkódást. A kerekek biztonsági szeleppel vannak ellátva, melyeket 3-4 hetente érdemes ellenőrizni, és amennyiben szükséges, fel kell őket pumpálni. Bizonyos típusoknál a pumpa a babakocsi tartozéka.
 • Bizonyos modellek állítható rugózással rendelkeznek. A baba súlyához és a terepviszonyokhoz lehet igazítani a rugózás mértékét.

 

A kerekek karbantartást igényelnek!

Megéri a fáradtságot, hogy rendszeresen megtisztítsd őket a rájuk rakódott kosztól és portól, így megnövelheted a kocsi élettartamát. Nemcsak tisztítani, de ápolni is tanácsos a kerekeket. Tisztítás után, olajozóspray használatával a kerekek könnyebb forgását (fordulását), hangtalan gördülését tudod biztosítani.

 

 1. A babakocsi súlya

A babakocsi súlyának nagy jelentősége lehet a mindennapokban, akár kisbabával, akár kisgyermekkel közlekedsz. Az is elég, ha naponta csak néhány lépcsőfokot kell le- vagy felvinned… Célszerű előnyben részesíteni a könnyebb típusokat, ha gyakran kell emeletre vinni, vagy sokat használjátok a tömegközlekedési eszközöket. Gondolj arra is, hogy ha utaztok, be kell emelni az autó csomagtartójába. Jó tudni, hogy az alumíniumvázas kocsik általában könnyebbek, az acélvázasak nehezebbek.

 

 1. Nyitott és csukott méret
 • Kinyitott állapotban is lényeges lehet a babakocsi mérete, főleg, ha lakásban tárolod, és nem akarod mindig összecsukni. Ha gyakran használtok liftet, érdemes végiggondolni, be tudsz-e szállni majd vele. Jó, ha számításba veszed azokat a helyzeteket, amikor számít a babakocsi nyitott mérete!
 • Nagyon lényeges, hogy a babakocsi összecsukva az autó csomagtartójába beférjen, ha utaztok és vinni kell. Fontos, hogy ne csak a szemmértékedet használd, üzleteinkben bele is tudod próbálni a kiszemelt babakocsit az autódba. Létezik kézipoggyász méretűre összecsukható sport babakocsi is, így a repülőgép utasterébe is felvihető. Ne csak azt nézd meg, hogy mekkorára, hanem azt is, hogy mennyire egyszerűen lehet összecsukni a kiválasztott darabot.

 

 1. A biztonság alapvető
 • Alapvető biztonsági tartozék a nálunk vásárolható összes babakocsiban az ötpontos biztonsági öv, amely a gyermek vállai fölött is át van vezetve, így nagyobb biztonságot nyújt.
 • Szintén alapkövetelmény, hogy a babakocsinak fékezhető kerekei legyenek. Befékezéskor mindig győződj meg róla, hogy valóban stabilan áll-e, de lejtőn soha ne engedd el, még befékezett állapotban se!

 

 1. Ülőrész, háttámla és huzat
 • A kicsi kényelme szempontjából nagy jelentősége van az ülőrész és a háttámla, a hordozó és a mózeskosár párnázottságának. Van olyan típus, amelyiknél a még nagyobb kényelem érdekében a derék-, a hát- és az ülőrész eltérő párnázottsággal rendelkezik.
 • A huzat minősége is lényeges: a hálós, rácsos szerkezetű huzat jól átszellőzik, de bizonyos babakocsitípusokon speciális anyagból készült huzat van, amely higiénikus, felszívja a nedvességet. Vannak olyan típusok, melyek huzata speciális: antiallergén, antisztatikus és penészedésgátló anyagból készült, amely elnyeli a nedvességet.
 • A babakocsit mindennap használod, és általában a gyermek sem kíméli, ezért kiemelten fontos a huzat tisztítása. Van olyan huzat, amelyik helyileg tisztítható, a legtöbb azonban leszedhető és mosható. Figyelj arra, hogy tisztítás után enyhén nedves állapotban szereld fel, mert akkor nyeri vissza legkönnyebben az eredeti formáját.

 

 1. Extrák, tartozékok és kiegészítők

Sok babakocsi több extrával is büszkélkedhet, más modellek mellé külön meg lehet vásárolni egyes kiegészítőket (típustól függően). A teljesség igénye nélkül ezek a következők lehetnek: lábzsák, bundazsák, esővédő, szúnyogháló, bevásárlóháló, pohár- és cumisüvegtartók, huzat, betét, hordtáska, hordozópánt, napernyő stb. Vásárlás előtt ellenőrizd, hogy használhatók-e az adott babakocsihoz!

 • Nyári huzat: Könnyen levehető és mosható, univerzális, nem izzad bele a gyermek, mert egyedi felépítésének köszönhetően szabadon áramlik a levegő a kicsi teste alatt, elszállítva a test által kibocsátott hőt és nedvességet.
 • Babakocsibetét: Könnyen levehető és mosható, nagyobb kényelmet biztosít, segítségével megváltoztathatod a babakocsi színét, stílusát.
 • Bevásárlókosár, tárolók: Ezekben jut hely azoknak a holmiknak, melyeket a sétára magaddal viszel, vagy éppen a bevásárló körúton beszerzel.
 • Állítható ülőrész: Van olyan típus, amelynél az ülőrész magassága állítható, így nem kell olyan mélyre hajolnod a babához, ezen kívül asztalhoz is lehet tolni, etetőszékként is lehet használni (praktikus, ha például betértek egy étterembe, kávézóba).
 • A tolókar fogantyúja több magassági fokozatban, illetve dőlésszögben állítható: Így még a hosszú séta során sem fárad el a karod, és akkor is jól jön ez a funkció, ha lejtőn vagy emelkedőn közlekedtek. Arról nem is beszélve, hogy így mindenki a magasságának megfelelően állíthatja be a tolókart.

 1. A babakocsi színe

A legtöbb modellünk többféle színben kapható. Vannak lányos, fiús és semleges színű babakocsik is. Érdemes az utóbbiak közül választani, ha nem biztos a kicsi neme, vagy ha már előre gondoltok a kistestvérre. Bizonyos márkák kínálatában vannak olyan limitált színek, melyeket neves divattervezők álmodtak meg.

Egy vagy akár két-három gyerkőc is használni fogja majd a családban? Ha várhatóan a kistestvér megörökli majd a babakocsit, akkor érdemes multifunkciós, semleges színű, strapabíró, jó minőségű darabot választani.

Feliratkozás hírlevélre
Hétről hétre tanácsokkal segítünk, megtudhatod mi történik a babáddal és veled.
Mikor érkezik a baba?

Kérjük használj más böngészőt!

Az általad használt böngészőn (Internet explorer) ez az oldal sajnos nem működik. Kérjük próbáld meg egy másik böngészőben! Köszönjük!