Szoptatós fotel

Segítség a választáshoz
Segítség a választáshoz

Szoptatós fotel - szoptatós hintaszék a kismamák és a babák kényelméért

Egy jó szoptatós fotel nem csak az anyuka kényelmét szolgáló kismama fotel. Azzal, hogy az anyukának ideális testhelyzetet biztosít a szoptatáshoz, a baba számára is megteremti a szükséges kényelmet. A jó szoptatós fotel sokkal több, mint egy sima szoptatós szék, hintafunkciójának köszönhetően egyszerre szoptatós hintaszék és relaxfotel, amely a szoptatáson kívüli pihenés eszköze. 

Az általunk forgalmazott szoptatós fotelok tervezésekor és gyártásakor a kismamák kényelme volt a legfőbb szempont. Azáltal, hogy az anyuka stabil, kényelmes testhelyzetet tud felvenni, a baba számára is létrejön az a biztonság és nyugalom, amely a kiegyensúlyozott szoptatáshoz elengedhetetlen.

 

Relaxfotel és szoptatós hintaszék: bútorok a tökéletes pihenéshez

A Brendon kínálatában elérhető kismama fotelek kivétel nélkül szoptatós hintaszékek. A lábtartó együtt mozog a fotellel, és mivel csak az ülőrészek mozognak, a parketta garantáltan sértetlen marad.

Prémium modelljeink ergonomikus tervezésének, kiváló minőségű alapanyagainak, és fokozatmentesen dönthető háttámláinak köszönhetően nem csak szoptatás közben használhatóak. Több anyuka számára váltak ezek az extrán kényelmes bútordarabok a pihenés és az ellazulás tökéletes eszközeivé sok évvel a szoptatás befejezése után is.

Elmondható, hogy a Brendon szoptatós fotelei első osztályú relax fotelek, amelyek hosszú évekig nyújtják a tökéletes pihenés mindennapi luxusát a család bármelyik tagja számára.