Tejserkentő, anyatej serkentő

Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Tejserkentő, anyatej serkentő, étrendkiegészítő

A gyakori szoptatás vagy a mellek gyakori fejéssel történő ürítése növelheti a tejmennyiséget, amelyet a különböző tejserkentők hatékonyan, biztonságosan és természetes módon tudnak támogatni.

Szedésük a szülést követően bármikor elkezdhető.

Tea és kapszula formában is kaphatóak, különböző kiszerelésekben.

Tejserkentő kapszula

  • Serkentik az anyatej termelését és támogatják a tejmirigyek tevékenységét.
  • Segítenek megőrizni az emlő egészségét a szoptatási időszak alatt.
  • Támogatják az emésztést az emésztőnedvek termelésének fokozásával.
  • Segítenek elkerülni a hasi görcsök és a puffadás okozta diszkomfortérzést a mama és a baba számára egyaránt.
  • Alkalmazásuk egyszerű, nem igényel hosszas előkészületeket. (Ezen termékek szedése a terhesség ideje alatt ellenjavallt.)

Tejserkentő ital

Malátatartalmának köszönhetően fokozza a tejtermelést. Hozzájárul a szervezet energia- és tápanyagellátásához. Különböző ízekben kapható.

A tejserkentők mindegyike gyógynövényeket tartalmaz.

Tejserkentő tea granulátum és filteres változatban

  • Hozzájárulnak a várandósság és a szoptatás ideje alatt is a megnövekedett folyadékigény, az ásványi anyagok és a vitaminok pótlásához.
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaznak.
  • Kínálatunkban megtalálhatóak a bio tejserkentő teák is, melyeket a szigorú bio előírások szerint termesztett különböző gyógynövények keveréke tesz zamatossá.

Étrendkiegészítők

Már a fogantatástól kezdve a csöppséget az anya táplálja saját szervezetéből, ezért fokozottan kell ügyelni, hogy a szervezet megfelelő tartalékokkal rendelkezzen, hiszen ilyenkor megnő a vitamin- és ásványi anyag szükséglet.

A megfelelő időben és mennyiségben bevitt vitaminok és ásványi anyagok csökkentik a fejlődési rendellenességek kockázatát.

Az áruházainkban kapható étrendkiegészítők a megfelelő mennyiségben tartalmaznak minden olyan vitamint, amire az anyukának és a babának szüksége van, ezért már a terhesség elejétől, sőt már a családtervezéskor is érdemes erre gondolni!

A folyadékbevitel az élet minden szakaszában fontos. Létezik olyan termék, ami segít a várandósság elején fellépő hányingeres panaszokon.

A szülés után, a szoptatás alatt megnövekszik a vitamin- és ásványi anyag szükséglet. Ennek pótlására többféle étrendkiegészítő közül választhatsz.