Termékvisszahívás

  1. Augusztus

Forgalomból történő kivonás

Tisztelt Vásárlónk!

Ezúton értesítünk, hogy a 2018. május és 2019. szeptember között gyártott Thule Sleek babakocsik vázát a gyártó biztonsági okokból visszahívja.

A Thule Csoportnál kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a termékek megfeleljenek a biztonsági előírásoknak és minden további kötelező szabványnak. A lent felsorolt babakocsik esetében felismerték annak kockázatát, hogy a tolókar potenciálisan leválhat a vázról, ezért tisztelettel kérnek mindenkit, hogy a gyermekek biztonsága érdekében haladéktalanul szüntessék be a megjelölt eszközök használatát.

Mely termékeket érinti a visszahívás?

Modellek: Thule Sleek, Thule Sleek with Basinett

Gyári kód: 11000009, 11000006, 11000007, 11000010, 11000008, 11000004, 11000001, 11000002, 11000005, 11000003

Hogyan tudod leellenőrizni, hogy az általad vásárolt babakocsira vonatkozik-e a visszahívás?

Kérjük, ellenőrizd le a termékcímkét, amelyet a babakocsi vázának alsó részén, a rakodó kosár közelében találsz (minta megtekintése). A gyári kód és a gyártási dátum (év / hónap jelöléssel) is leolvasható róla. Amennyiben a gyártási dátum 2018. május és 2019. szeptember közé esik, valamint a gyári kód megegyezik a fenti listában szereplőkkel, a termék vázát cserélni kell.

Kivételt képez ez alól, ha QC 2020-as matricát látsz az eszköz vázán, ebben az esetben a termék ellenőrzött és használata biztonságos.

Hogyan tudod visszaküldeni és cserélni a terméket?

  1. A Thule weboldalán található felületen tudod jelezni, hogy az általad vásárolt terméket cserélni szeretnéd: https://www.thule.com/en-hu/product-recall/recallthulesleek
  2. Add meg a termék vázán található gyártási dátumot, valamint a neved és szállítási címed.
  3. A Thule küld a részedre egy hibátlan Sleek babakocsi vázat.
  4. A régi vázat az új váz dobozában tudod visszaküldeni. A dobozban találsz egy előre fizetett szállítási címkét, így extra költség Téged nem terhel.

További információk:

https://www.thule.com/en-hu/product-recall/recallthulesleek

Megértésedet köszönjük!

Brendon Gyermekáruházak


2020. Július

Forgalomból történő kivonás

Kedves Vásárlónk!

Ezúton értesítünk a hatóság által elrendelt VIVAMAX GYVH19 párásító termék visszahívásáról.
A vizet porlasztó készülék kialakítása a gyermekek számára vonzó, ezért azt a gyermekek játéknak nézhetik. Játék közben azonban a termék áramütést okozhat. Figyelembe véve a felhasználók szokásos viselkedését, a villamos háztartási készülék előrelátható használata az áramütés veszélye tekintetében súlyos kockázattal jár. A fentiek miatt a Veszprém Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztálya a termék visszahívását rendelte el.
Ha vásároltál ebből a termékből, kérünk, hogy a vásárlást igazoló blokkal együtt vidd vissza a terméket valamelyik áruházunkba, ahol visszakapod a vételárat.

További információk:

Márka: Vivamax
Modell: GYVH19 Frog
Cikkszám: 331959
Modell azonosító: 129617
Fénykép megtekintése>>

Köszönjük a megértésedet!

Brendon Gyermekáruházak


2020. Május

Forgalomból történő kivonás

Kedves Vásárlónk!

Ezúton értesítünk a hatóság által elrendelt Első kisvakond könyvem című vízhatlan könyv visszahívásáról. 

A terméket az Innovációs és Technológiai Minisztérium Fogyasztóvédelmi Piacfelügyeleti Főosztálya bevizsgálta. Ennek eredményeként a színtartóság nyállal szembeni vizsgálaton nem felelt meg, az elvégzett kockázatértékelés alapján a termék közepes kockázatot jelent a fogyasztók számára. Ha vásároltál ebből a termékből, kérünk, hogy a vásárlást igazoló blokkal együtt vidd vissza a terméket valamelyik áruházunkba, ahol visszakapod a vételárat.

További információk:

Márka: Móra Könyvkiadó
Model: Első kisvakond könyvem
Cikkszám: 357584
Modell azonosító: 138579
Fénykép megtekintése>>

Köszönjük a megértésedet!

Brendon Gyermekáruházak


2020. Március

Kedves Vásárlónk!

Ezúton értesítünk a hatóság által elrendelt Retrus Tray típusú hinta visszahívásáról. 

A termék nem elégíti ki a vonatkozó jogszabály és szabvány követelményeit. A termék fulladásveszély szempontjából súlyos kockázatot jelent a felhasználók részére. Ha vásároltál ebből a termékből, kérünk, hogy a vásárlást igazoló blokkal együtt vidd vissza a terméket valamelyik áruházunkba, ahol visszakapod a vételárat.

További információk:

Márka: Retrus
Model: Tray
Design: Mixed Colors
Cikkszám: 156246
Modell azonosító: 2272
Fénykép megtekintése>>

Köszönjük a megértésedet!

Brendon Gyermekáruházak