Tricikli

Segítség a választáshoz
39 990 Ft
28 990 Ft
Segítség a választáshoz

Segítség a vásárláshoz: Tricikli

A baba triciklik igazi jolly-joker járgányok, mert együtt nőnek a gyerekkel és nagyon jól lehet velük közlekedni a városban. A háromkerekű tricikli gyerekeknek azért jó választás, mert a gyerekek is szívesen használják és neked is könnyebb lesz az életed.

Gyerek tricikli

A gyermek triciklik ugyanis kiválóan használható járgányok. Ha a közeli kisboltba mennél vásárolni vagy éppen a játszótérre szeretnétek elmenni, akkor a tricikli nagyon jó választás. Minden szülőnek ismerős lehet az a szituáció, amikor a gyerek egy ideig nagyon lelkesen megy a kismotorral, nem győzöl menni utána, de egyszer csak eljön a pillanat, amikor elfárad és marad a cipekedés. Egyik kezedben viszed a gyereket, a másikban pedig a kismotort és rosszabb esetben még 1-2 szatyor is lóg a válladon.

A tolókaros triciklik azért nagyon jók, mert ha elfárad a gyerek, beleül és kényelmesen tud benne ülni, te pedig tudod őt tolni. A tolható tricikliken a tolókarral te is tudsz picit pakolni, így nem kell annyit cipekedni. A szülőkormányos triciklik ráadásul nem csak tolhatóak, hanem kormányozni is lehet velük, így igazán könnyű velük közlekedni.

A dönthető háttámlás tricikliket már a kisebbek is használhatják. Ahogy az elnevezés is mutatja, ezeknek a bébi tricikliknek a háttámlája tetszőlegesen dönthető, így a legkisebbek is kényelmesen tudnak benne utazni.

A legjobb triciklik a kisméretűre összecsukható triciklik. Ezeket tárolni is egyszerűbb és akár utazásokra is magunkkal vihetjük. 

SmarTrike tricikli

Ha a legjobb triciklit keresed a smarTrike triciklik között érdemes keresgélned. Ezek a multifunkciós triciklik igazán sokrétűek: a 3in1 triciklitől kezdve a 6in1 tricikliig mindenféle verzióban elérhetőek.

Ezek a smarTrike triciklik végig kísérik a gyereket a fejlődésben. Az aktuális életkorukhoz illeszkedve lehet ezeket átalakítani. A 6in1 triciklik már 6 hónapos kortól használhatóak egészen 3 éves korig.

A baby triciklik biztonsági övvel vannak ellátva, így azon sem kell aggódnod, hogy a gyerek közben kiesik.