Babablog

Terhesség hétről hétre: a 9 hetes magzat

Mekkora egy 9 hetes magzat? Milyen tünetekkel jár a terhesség ebben a szakaszban? Hogyan fejlődik a baba? Mire ügyelj várandósan? Terhesség hétről hétre.

Terhesség hétről hétre: a 10 hetes magzat

Mekkora egy 10 hetes magzat? Milyen tünetekkel jár a terhesség ebben a szakaszban? Hogyan fejlődik a baba? Mire ügyelj várandósan? Terhesség hétről hétre.

Terhesség hétről hétre: a 11 hetes magzat

Mekkora egy 11 hetes magzat? Milyen tünetekkel jár a terhesség ebben a szakaszban? Hogyan fejlődik a baba? Mire ügyelj várandósan? Terhesség hétről hétre.

Terhesség hétről hétre: a 12 hetes magzat

Mekkora egy 12 hetes magzat? Miket tapasztalhatsz ebben az időszakban? Hogyan fejlődik a baba? Milyen vizsgálatokra számíthatsz? Terhesség hétről hétre.

Terhesség hétről hétre: a 13 hetes magzat

Mekkora egy 13 hetes magzat? Milyen tünetekkel jár a terhesség ebben a szakaszban? Hogyan fejlődik a baba? Mire ügyelj várandósan? Terhesség hétről hétre.

Terhesség hétről hétre: a 14 hetes magzat

Mekkora egy 14 hetes magzat? Milyen tünetekkel jár a terhesség ebben a szakaszban? Hogyan fejlődik a baba? Mire ügyelj várandósan? Terhesség hétről hétre.

Terhesség hétről hétre: a 15 hetes magzat

Mekkora egy 15 hetes magzat? Milyen tünetekkel jár a terhesség ebben a szakaszban? Hogyan fejlődik a baba? Mire ügyelj várandósan? Terhesség hétről hétre.

Terhesség hétről hétre: a 16 hetes magzat

Mekkora egy 16 hetes magzat? Milyen tünetekkel jár a terhesség ebben a szakaszban? Hogyan fejlődik a baba? Mire ügyelj várandósan? Terhesség hétről hétre.

Terhesség hétről hétre: a 17 hetes magzat

Mekkora egy 17 hetes magzat? Milyen tünetekkel jár a terhesség ebben a szakaszban? Hogyan fejlődik a baba? Mire ügyelj várandósan? Terhesség hétről hétre.

Terhesség hétről hétre: a 18 hetes magzat

Mekkora egy 18 hetes magzat? Milyen tünetekkel jár a terhesség ebben a szakaszban? Hogyan fejlődik a baba? Mire ügyelj várandósan? Terhesség hétről hétre.