Babablog

A baba pelenkázása

A baba pelenkázása az egyik legfontosabb feladat. A megfelelő pelenka kiválasztása és a helyes pelenkázási technika segít elkerülni a baba popsijának kipirosodását.

A baba fogzás jelei, tünetei, kezelése

A fogzás az egyik legnehezebb időszak a pici életében. A cikkből megtudod a baba fogzásának milyen jelei, tünetei vannak és mivel csillapíthatod a fájdalmát.

Benti játékok a gyerekek örömére

Mit lehet játszani akkor, amikor nem lehet kimenni a szabadba? A benti játék is lehet izgalmas és változatos. Légy kreatív, és segíts gyermekednek!

Szakértői segítség a legjobb babakocsi kiválasztásához 2020-ban

Egy bababoltba betérve vagy éppen az interneten kutakodva több tucat babakocsiba lehet botlani és pillanatok alatt elveszítjük a fonalat. Sport vagy multifunkciós babakocsi? Műanyag kerék vagy felfújható kerék? Dönthető háttámla vagy fix ülés?

Mekkora a baba alvásigénye?

A baba alvásigénye az életkorának megfelelően változik. Kiderül milyen a babák alvási ritmusa és mit tehetsz, hogy jól aludjon a babád.

Hasleszorító a szülés utáni regenerálódáshoz

A várandósság és a szülés nagyon megterheli a női testet. A hasleszorító pántok és hasleszorító bugyik hozzájárulnak a hasfal szülés utáni regenerálódásához.

Pelenkakiütés, a babáknál leggyakrabban előforduló bőrprobléma

A babák bőre nagyon érzékeny, ezért a pelenkakiütés gyakran előforduló probléma. Kiderül mit tehetsz, hogy elkerüld és az is, hogyan kezeld.

Bimbóvédő vagy bimbókiemelő? – Mire is van szükségem? Hogyan használjam?

Sok a félreértés a bimbóvédő és a bimbókiemelő körül. Itt az idő tisztázni ezeket és helyre tenni mi, mire jó és mikor érdemes használni.

Tanácsok a babaszoba berendezéséhez

A tanácsainkkal pontosan tudni fogod, hogyan is kell berendezni egy babaszobát. Semmi sem állhat a fészekrakó ösztöneid útjába, mi pedig segítünk ebben.